Podjetja

Skupina KOLEKTOR Construction

Skupina Kolektor Construction je ena izmed vodilnih ponudnikov storitev na področju gradbeništva v Sloveniji, ki z operativno odločnostjo zagotavlja kakovostno izvedbo in nadpovprečno učinkovitost gradbenih del vseh vrst.
Pod okriljem skupine Kolektor Construction delujeta družbi Kolektor Koling in Kolektor CPG.
Zavedamo se, da se novi uspehi ne odražajo le z zadovoljstvom poslovnih partnerjev in naročnikov, ampak tudi z zadovoljstvom predanih zaposlenih, saj na njih sloni naša največja konkurenčna prednost. Naši zaposleni so zanesljivi, zvesti in motivirani, saj nenehno iščejo boljše rešitve na področju gradenj, inženiringa in arhitekture, elektro in strojnih inštalacij ter energetike. Zato je vlaganje v strokovno znanje in usposabljanje kadrov naša največja investicija v prihodnost. Stremimo k uresničevanju naših poslovnih ciljev in premišljeni skrbi zaposlenih, saj le tako lahko zagotavljamo kakovostno izvedbo na področju industrijske, poslovne in stanovanjske gradnje, cestne in železniške infrastrukture ter urbanih ureditev. V današnjem modernem poslovnem okolju je pomembno povezovanje in delo s partnerji, na katere se lahko zanesete. Vemo, da lahko zaupate samo najboljšim, tistim, ki verjamejo v prednosti, ki jih nosi znanje in strokovnost. Razvoj in spremljaje prihodnjih potreb nam zagotavlja prednosti, ki jih odkrivajo in izkoristijo naši partnerji v skupnih projektih. To je razlog, da vlagamo veliko naporov v izobraževanje in novosti na področju novih tehnologij, izkoristka energije in ohranjanja okolja. Ne pozabljamo pa naše dolžnosti do družbene odgovornosti – vlagamo in sodelujemo z lokalno in širšo skupnostjo.

V prihodnosti želimo ohraniti položaj ne le največje, ampak tudi ene najbolj inovativnih in sodobnih gradbenih skupin v Sloveniji.

DRI upravljanje investicij, d. o. o.

DRI upravljanje investicij, d. o. o., je največje inženirsko in svetovalno podjetje v Sloveniji, katerega izkušnje in znanje temeljijo na številnih uspešno zaključenih projektih, izvedenih na področju infrastrukturnih gradenj.
DRI se je pod različnimi imeni v zadnjih dveh desetletjih tako v Sloveniji kot izven naših meja utrdil kot strokoven, odgovoren in zvest partner pri vodenju najrazličnejših investicij.
Usklajen tim gradbenih in drugih inženirjev, pravnikov, ekonomistov ter specialistov z drugih področij z multidisciplinarnim pristopom naročnikom nudi najboljše strokovne rešitve, pri čemer upošteva najvišje standarde stroke, etike, kakovosti in odgovornosti.
Z imenom DRI upravljanje investicij, Družba za razvoj infrastrukture, družba deluje od aprila 2011. Lastnica Republika Slovenija jo je s statusnim preoblikovanjem dotedanje družbe ustanovila z namenom, da kot notranji izvajalec subjektom javnega prava zagotovi storitve investicijskega inženiringa, vodenja investicij v javno infrastrukturo in druge svetovalne storitve po pogodbenem modelu in house.

PODROČJA DELOVANJA:

  • železniška infrastruktura
  • cestno-prometna infrastruktura
  • komunalna in vodna infrastruktura
  • stavbe
  • promet

GH HOLDING d.o.o.

GH holding je ena največjih slovenskih gradbenih družb, ki za svoje kupce izvaja celovite projektne rešitve, od idejnega načrta, inženiringa in izvedbe ter vzdrževanja. Dolgoletne izkušnje in znanja iz področij gradbenega inženiringa, prometne infrastrukture, medicinskega inženiringa, ekologije in energetike vgrajuje tudi v lastne investicijske projekte – gradnjo in prodajo luksuznih stanovanj. V različne projekte, ki jih izvaja vključuje sodobne, tehnološko dobršene rešitve izvedene po najvišjih standardih stroke. Družba svoj ugled gradi na zanesljivih in trajnostnih rešitvah za kupce in partnerje.

Zavod za gradbeništvo Slovenije

Poslanstvo ZAG je biti osrednja inštitucija na področju gradbeništva v Sloveniji, za kar so potrebni vrhunsko znanje in povezovanje s tehnološkimi rešitvami na širšem področju gradbeništva. Poleg raziskav na področju konstrukcijske varnosti, razvoja novih materialov ter okoljskih tehnologij je posebej pomembna požarna varnost, v širšem smislu pa tudi računalniške in komunikacijske tehnologije. V svojem delovanju se ZAG navezuje na gospodarstvo in širšo družbo, še posebej na izobraževalne inštitucije.

Vizija ZAG je ostati osrednji slovenski raziskovalni in strokovni inštitut na širšem področju gradbeništva in biti primerljiv s podobnimi inštituti v evropskih državah in širše. Pri tem se v sodelovanju z našimi ključnimi partnerji ustrezno prilagajamo vsebinskim in tehnološkim usmeritvam v Sloveniji in mednarodnem prostoru, še posebej v EU.

Strabag d.o.o.

Kot globalna skupina za gradbeno tehnologijo s približno 75.000 zaposlenimi na več kot 700 lokacijah ima STRABAG najmočnejše ekipe za naročila na številnih področjih. Karierne možnosti pri STRABAGU so tako raznolike kot naša naročila. 

V Sloveniji je bilo v letu 2021 v povprečju 124 zaposlenih in izposlovanega 72 milijonov EUR prihodka.
Način dela ter vodilo kolektiva STRABAG je, da pri uresničevanju projektov nudimo našim strankam vse storitve, povezane z gradbeništvom – od načrtovanja projekta do izvedbe ter zagona obratovanja. Najvišja raven strokovnega znanja, v prihodnost usmerjeno inovativno znanje in izkušnje ter odlična notranja infrastruktura nam omogočajo uskladitve tudi pri najbolj zahtevnih potrebah naših strank – varno, ekonomično, hitro in prilagodljivo izvrševanje poverjenih nalog.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo predane osebnosti, ki razmišljajo zunaj okvirov, ki želijo igrati aktivno vlogo in se razvijati naprej.

KAJ PONUJATE NOVIM SODELAVCEM?

Ponujamo vam delo v mladi in dinamični ekipi, ki zaupa v povezanost in moč ekipe. Ekipi, ki ne čaka na odgovore, ampak postavlja vprašanja in si postavlja nove izzive, ter sodeluje povezano, predano in inovativno. Skrbimo za nadaljnji  razvoj naših sodelavcev, ter skozi varnost pri delu in s skrbjo za zdravje zaposlenih ustvarjamo varno in zdravo okolje. 

MAKRO 5 GRADNJE d.o.o.

Sodobno gradbeno-inženirsko podjetje MAKRO 5 GRADNJE d.o.o., ki združuje 95 energičnih ljudi različnih tehničnih strok širom celotne Slovenije. Naša dejavnost je vodenje zahtevnih gradbenih projektov v Sloveniji in sosednjih državah. Dosledno si prizadevamo, da naše gradbeno-inženirske storitve dosegajo kakovost in pričakovanja naših partnerjev na finančno učinkovit, strokovno neomajen in okoljsko odgovoren način. Dejavnost opravljamo že več kot 30 let. Velik pomen dajemo razvoju naših zaposlenih, ki jih redno izobražujemo in jim nudimo stabilne pogoje za karierno in osebnostno rast. V zadnjih letih smo v podjetju razvili lasten model izobraževanja ter usposabljanja znanja in izkušenj željnih mladih, ki lahko na več kot dvajsetih zahtevnih gradbeno-inženirskih projektih.
KOGA IŠČEMO:
– VODJA GRADBIŠČA
– GRADBENI DELOVODJA
– TEHNOLOG PRIPRAVE DELA
– OBRAČUNSKI TEHNIK
– GRADBENI KALKULANT
– GRADBENI DELOVODJA
KAJ PONUJAMO:
– SAMOSTOJNO, ENERGIČNO IN STROKOVNO ZANIMIVO POSLOVNO OKOLJE.
– OSEBNOSTNO IN KARIERNO RAST.
– VERTIKALNO ALI HORIZONTALNO NAPREDOVANJE V SKLADU Z DOSEŽENIMI REZULTATI.
Vabimo vas, da se nam pridružite na hitrih zmenkih, kjer se bomo pobližje spoznali.

POMGRAD d.d.

Družba Pomgrad se uvršča med vodilna slovenska gradbena podjetja in gradbena podjetja regije Adriatik, ki jih odlikujejo strokovnost in zagotavljanje vrhunskih gradbenih rešitev ter celostna podpora projektov vse od zasnove pa do izvedbe. Kot eden vodilnih gradbincev se ponašamo z lastnim znanjem, opremo in izkušnjami za izpeljavo najzahtevnejših gradbenih projektov.
Bogatijo nas dolgoletne izkušnje na področju gradnje in izvedb raznovrstnih projektov ter sodelovanje tako z domačimi kot tujimi ter javnimi in zasebnimi naročniki. Svoje znanje in izkušnje, ki jih redno nadgrajujemo, delimo s poslovnimi partnerji, s katerimi sodelujemo. Ponašamo se z lastnimi materiali in opremo ter visokousposobljenim kadrom, ki nam omogoča strokovno izvedbo zastavljenega. Vse našteto potrjuje tudi več priznanih certifikatov, ki naše delovanje postavljajo v mednarodni kontekst. Poleg vsega omenjenega smo ponosni tudi na dolgoročne in poštene odnose z naročniki in podizvajalci, saj kljub težkim pogojem, ki še vedno obstajajo v naši panogi, redno poravnavamo svoje plačilne obveznosti in spoštujemo dogovorjene roke izvedb.

LINEAL d.o.o.

Smo med vodilnimi podjetji na področju inženirskih storitev za infrastrukturo v Sloveniji. V 30 letih našega obstoja smo pridobili vpogled in ustaljeno tradicijo pri načrtovanju najzahtevnejših infrastrukturnih projektov.
Izkušeni strokovnjaki: Naš kolektiv tvorijo strokovnjaki, ki jih odlikujejo bogate izkušnje, delovna vnema in ustvarjalnost. V vsakodnevnem delovnem procesu uspešno iščejo rešitve za zahtevne infrastrukturne projekte doma in po svetu.
Inovativnost in tehnologija: Inženirske izzive v infrastrukturi rešujemo s pomočjo najnaprednejše tehnologije, v katero vlagamo že od ustanovitve podjetja. Pri delu uporabljamo vrhunsko programsko opremo, katera nam omogoča iskanje optimalnih rešitev.
Sodelovanje in partnerstvo: Za doseganje naših ciljev je pomembno sodelovanje s poslovnimi partnerji in naročniki. Z njimi gradimo odnose, ki temeljijo na poštenosti, iskrenosti in zaupanju. S svojo strokovnostjo jih želimo navdušiti in pritegniti k sodelovanju.
Področja storitev:
–       Ceste in železnice
–       Hidrotehnika, komunalna infrastruktura in konstrukcije
–       Promet
–       Elektrotehnika
–       BIM

VG5 d.o.o.

Podjetje VG5 d.o.o. je moderno slovensko inženiring podjetje, ki se uvršča med vodilne gradbene inženiringe v Sloveniji. Naše poslanstvo je uresničevati želje investitorja in hkrati upoštevati potrebe trga. Ponujamo strokovne in učinkovite rešitve ter hkrati zagotavljamo dogovorjeno kvaliteto, rok in ceno. Z gradnjo in inženiringom se ukvarjamo v Sloveniji in na Hrvaškem. Med svoje reference uvrščamo stanovanjske objekte, turistične objekte upravne in poslovne objekte, industrijsko-skladiščne in trgovske objekte ter objekte za izobraževanje, šport in zdravstvo. Številne med njimi si lahko ogledate na naši spletni strani – www.vg5.si.

HILTI SLOVENIJA d.o.o.

Hilti oskrbuje svetovno gradbeno industrijo s tehnološko izpopolnjenimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami, ki gradbenim strokovnjakom zagotavljajo inovativne rešitve in visoko dodano vrednost. Hilti tehnologija je del mnogih izjemnih inženirskih podvigov po celem svetu, od Japonskega hitrega vlaka do tunelov podzemnih železnic, ki se razpredajo globoko pod največjimi mesti sveta do mnogih mega-elektrarn in naftnih ploščadi. Hilti ima v več kot 120 državah preko 32.000 zaposlenih, kateri s strastjo ustvarjajo navdušene stranke in gradijo boljšo prihodnost. Kultura podjetja Hilti temelji na integriteti, timskemu delu, predanosti in pogumu. V zadnjih letih Hilti ni prisoten samo v segmentu gradbeništva, strojnih in elektro inštalacij temveč aktivno deluje tudi na področjih energetike in industrije. V Sloveniji korporacijo zastopa njeno Hilti Slovenija d.o.o., ki letos praznuje 30 let delovanja ima 61 zaposlenih.

Hilti se je v zadnjih šestih letih vsakič uvrstil med najboljše delodajalce na svetu, hkrati je v letu 2022 prejel priznanje za 4. najboljšega delodajalca v Evropi s strani organizacije Great Place to Work.

CGP d.d.

Skupina CGP je eno od največjih slovenskih gradbenih podjetij z več kot 60-letno tradicijo. Danes zaposluje več kot 600 ljudi in deluje tako na domačem, kot na tujih trgih. Skupina CGP izvaja projekte na področju gradnje stavb, inženirskih objektov in vzdrževanja, pri tem pa naročnikom ponuja optimalno svetovanje ter poskrbi za vso potrebno kvalitetno proizvodnjo gradbenih materialov in pravočasno logistiko.

DARS d.d.

Podjetje DARS d.d..

TOSIDOS d.o.o.

Podjetje TOSIDOS d.o.o.